+36 34/586-114 info@gottwald.hu

Pályázatok

Technológiai megújulás a GOTTWALD Kft.-nél

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01796
Kedvezményezett neve: GOTTWALD Vendéglátó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Technológiai megújulás a GOTTWALD Kft.-nél
Támogatás összege: 27.516.370 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.31

Projekt tartalmának bemutatása

A koronavírus gazdasági hatásai a cég életében is érezhetővé váltak, így a Kft. technológiai beruházást indít el, amely nemcsak a termelés, hanem a munkahelyek megtartását, további növekedését is lehetővé teszi.

A termelékenység növelése érdekében a projekt megvalósítása során új eszköz beszerzésére kerül sor. Az Éttermi, mozgó vendéglátáshoz kapcsolódóan beszerzésre kerül 1 db Angelo Po 0N0FAA Nagykonyhai gáztűzhely, 1 db Angelo Po 2N0FA Nagykonyhai gáztűzhely, 1 db Angelo Po 1N0VT2I Indukciós tűzhely, 2 db Angelo Po 0N1FR1ED Elektromos üzemű 1 aknás olajsütő, 2 db Angelo Po1N1BR2E Elektromos üzemű billenő serpenyő, 2 db ifi TVP Hűtött cukrászati vitrin, 1 db Correx KM 160/80 Kétmedencés mosogató, 1 db Meiko FV 130.2 Mosogatógép, 1 db Meiko HM M-iClean Mosogatógép, 1 db Angelo Po 2NIBNC Hűtött gépállvány.

A tűzhelyek, a sütők, a mosogató, a mosogatógépek, a hűtők minden darabja a konyha és az étterem fejlesztéséhez járulnak hozzá, mely hatására a betérő vendégek kiváló minőségű kiszolgálást kapnak. Az elégedetten távozó emberek véleménye, pedig emeli a cég forgalmát, hatása a vállalkozás számára eredménynövekedést, új munkahelyek létrehozását és minél nagyobb arányú megtartását eredményezi. Hiszen a korszerű eszközökkel a gasztronómiában még nagyobb eredményt tudnak elérni.
A gépek megvásárlása a tevékenység minőségi és mennyiségi értékének növelését fogják támogatni, hiszen a korszerű, magas műszaki színvonalú eszközök üzembe helyezésével növekszik a rendelkezésükre álló eszközállomány minőségi összetétele. A gépek hatékony működésének köszönhetően az önköltség is csökken, növekszik a termelés hozzáadott-értéke, tehát javítja a technikai felkészültséget, versenyképességet és erőforrás-hatékonyságot, ezáltal a vállalkozás számára eredménynövekedést, új munkahelyek létrehozását és minél nagyobb arányú megtartását eredményez.